ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рівненська поліція приховує джерело коштів, за які пригощала журналістів

11.07.2016, 14:31

Головне управління Національної поліції у Рівненській області не надало інформації на запит головного редактора інтернет-порталу “Четверта влада” Володимира Торбіча про джерело коштів, за які воно пригощало журналістів напередодні їхнього професійного свята, повідомляє “Четверта влада”.

Видання цікавилося, зокрема, за чиї кошти було проведено захід для журналістів – зустріч з начальником ГУНП у Рівненській області, 3 червня 2016 року? та яку суму було витрачено на проведення цього заходу?

“3-го червня, у Головному управлінні Нацполіції Рівненщини поліцейські влаштували свято для місцевих журналістів, “які висвітлюють кримінальні новини”. До цього часу поліція не відповіла “Четвертій владі”, за чий кошт відбувалося свято”, повідомляє редакція видання.

Натомість головний редактор порталу отримав відповідь на питання, яке не ставив: “Головне управління Національної поліції у Рівненській області розглянуло ваш запит та повідомляє, що державні кошти на проведення заходу для журналістів не витрачались”.

У свою чергу, журналісти “Четвертої влади” вирішили оскаржити цю відписку, проте зв’язатися з особою, яка підписала лист-відповідь, т.в.о начальника управління Олександром Панасюком – не змогли.

“Оскільки в прес-службі не брали слухавки, ми знайшли на сайті поліції телефонний номер управління, з якого нас направили у відділ, який відповідає за запити, а з того відділу нас відфутболили в Управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку. Там теж не знайшли відповідальних тому журналістка просила номер того, хто підписав цю відповідь – Олександра Панасюка. Працівниця з’ясовувала, як додзвонитися до заступника, і розмовляла з кимось по телефону: “Дзвонить “Четверта влада” – вставляють пальці в двері, давай їм телефон Панасюка, давай їм телефон ще щось…”, пише видання.

Працівниця відділу комунікації ГУ НП у Рівненській області Любов Гуда, яка “розбиралась” із журналістським запитом, повідомила їм, що з цього приводу вони можуть звернутися до начальника управління Сергія Князева. “Натомість нас цікавили і цікавлять не походи до начальника, а те чому не відповіли на питання про кількість та походження коштів і таким чином замовчали цю інформацію”, – наголошує “Четверта влада”.
 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!