ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"РІА Новини Україна" заявило, що у Києві близько 20 молодиків увірвалися до них в офіс

19.12.2016, 15:08

Інформагентство “РІА Новини Україна” заявляє, що сьогодні близько 20 людей увірвалися у їхній офіс у Києві з вимогами припинити трансляцію відеомосту з містами України в рамках З'їзду українських земляцтв Росії. Про це повідомляється на сайті агентства.

“Агресивно налаштовані молоді люди вимагали припинити захід, вигукуючи антиросійські гасла. Журналісти агентства, залишаючись на робочих місцях, викликали службу охорони і правоохоронців”, - йдеться у повідомленні.

Після прибуття правоохоронців молоді люди пішли з офісу інформагентства.

Зараз офіс працює в нормальному режимі.

Як повідомила “Українській правді” прес-секретар управління київської поліції Оксана Блищик, на лінію 102 повідомлень про цей інцидент не надходило. Водночас, враховуючи розголос, начальник Печерського райуправліния поліції вирішив спрямувати на Шота Руставелі, 16, слідчо-оперативну групу, щоб розібратися в ситуації.

Керівник прес-служби “РІА Новини Україна” Андрій Бородін розповів УП, що 15-20 людей, які називали себе “активістами Майдану”, зайшли в офіс і заявили, що вони “не дозволять проводити москалям прес-конференції”.

“Захід призначався не для преси, це й викликало певну негативну хвилю”, – сказав він, але зазначив, що протест проявився “у розумних межах”.

“Люди покричали, експерти розійшлися”, – сказав представник російської компанії й пояснив, що включення з України не відбулося.

Відеоміст із містами України організовувало агентство “Росія сьогодні” у рамках “З'їзду українських земляцтв Росії”. Планувалося, що “керівники Одеського, Харківського, Дніпропетровського й Західноукраїнського земляцтв підіб’ють підсумки виконаної роботи за поточний рік”.

Liked the article?
Help us be even more cool!