ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РФ продовжить кібератаки на країни НАТО – спецслужби Італії

28.02.2023, 17:45

Російська Федерація продовжить кібератаки та кампанії з дезінформації проти членів НАТО.

Про це заявили розвідувальні служби Італії у своїй щорічній доповіді парламенту, пише Укрінформ із посиланням на ANSA.

“Москва не припинить втручатися в політичну динаміку та процеси ухвалення рішень країнами НАТО, вдаючись навіть більше, ніж у минулому, до примусових та маніпулятивних методів, таких як кібератаки, дезінформація, шантаж та використання таких важелів, як міграційні та енергетичні, останньому судилося втратити актуальність із зобов’язаннями Заходу знайти альтернативи енергетичній залежності від Росії”, – йдеться у звіті.

У спецслужбах додали, що Росія також готується до тривалої війни в Україні.

“Для росіян оперативна пауза є важливою для відновлення та підготовки до довготривалої війни. Москва прагне скористатися цим періодом відносного затишшя, щоб відновити діяльність російського військово-виробничого комплексу, який, залишаючись значним з погляду виробничих потужностей, починає відчувати на собі вплив західних санкцій”, – зазначають італійські розвідники.

Як повідомляв ІМІ, сайт Міндовкілля внаслідок кібератаки не працює вже п'ятий день. Раніше Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України повідомила, що 23 лютого на низку вебресурсів українських державних та місцевих органів влади була вчинена кібератака, внаслідок чого було модифіковано вміст кількох сторінок на цих ресурсах.



Liked the article?
Help us be even more cool!