ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Резніков закликав не піддаватися інформаційним вкидам росіян про наступ

06.02.2023, 10:45
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Міністр оборони Олексій Резніков закликає українців довіряти лише офіційній інформації щодо можливих наступів РФ і запевняє, що українські сили оборони готуються дати відсіч у разі потреби.

Про це він заявив 5 лютого під час пресконференції, повідомляє Укрінформ.

“Багато інформації, всі, мабуть, читали телеграм-канали, що вночі буде напад тощо. […] Ніякого нападу не відбулося. Дуже важливо слухати Генеральний штаб, його офіційну позицію. Коли буде зрозуміло, що вони (загарбники. – Ред.) сформували ударні угруповання, де, у якому місці, – наш Генеральний штаб це чудово знає”, – підкреслив міністр.

Він, зокрема, зауважив щодо Харкова, що зараз із боку Росії ударних угруповань немає, однак, за його словами, не можна відкидати, що “через деякий час вони можуть з'явитися”.

Також Резніков закликав громадян до критичного мислення і не піддаватися панічним інформаційним вкидам ворога. Водночас він не відкинув посилення тиску з боку російських загарбників.

“Ми все одно, звісно, очікуємо можливих наступів з боку росіян, тому що лютий, вони люблять символізм: 24 лютого буде рік, як розпочалася ця навала, відкрита стадія українсько-російської війни, яка розпочалася 2014-го року... тому очікуємо цього тиску. Ми готові, ЗСУ готові, Ставка Верховного головнокомандувача постійно тримає на контролі, тому якихось неочікуваних речей для нас із вами немає”, – наголосив міністр.

Резніков підкреслив, що Україна накопичує резерви, навчає персонал, працює з партнерами.

Нагадаємо, 4 лютого в телеграм-каналах поширювалось інформація про російський наступ на Київ, Харків у ніч на 5 лютого.

Liked the article?
Help us be even more cool!