ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

“Репортери” заявили про порушення гуманітарного права “Росією 24” через сюжет з Асєєвим

20.08.2018, 16:07

Міжнародна організація “Репортери без кордонів” заявляє про порушення міжнародного гуманітарного права російським телеканалом “Росія 24”, який 17 серпня показав сюжет про “зізнання” у “шпигунстві” українського журналіста Станіслава Асєєва (Васіна). Про це повідомляється на офіційній сторінці “Репортерів” у Твіттері.

“Коли ви транслюєте “зізнання” журналіста, якого незаконно затримали більше року тому, ви дуже добре знаєте, що ви порушуєте міжнародне гуманітарне право. Ганьба”, - йдеться в повідомленні організації.

Як повідомляв ІМІ, 17 серпня телеканал “Россия-24” показав програму, в якій полонений журналіст Станіслав Асєєв нібито підтверджує, що працював на українську розвідку.

17 серпня Радіо Свобода / Радіо Вільна Європа заявило, що вважає дуже сумнівним “зізнання” у шпигунстві блогера і журналіста Радіо Свобода Станіслава Асєєва, які показав в ефірі російський державний телеканал “Россия-24”.

20 серпня Європейська федерація журналістів (EFJ) відреагувала на сюжет каналу “Росія 24” про “зізнання” у “шпигунстві” українського журналіста Станіслава Асєєва (Васіна) та закликала негайно його звільнити.

Liked the article?
Help us be even more cool!