ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рейтинг TikTok упав до 1,2 через відео індійського блогера. Google видаляє негативні коментарі

27.05.2020, 17:52
Фото – bbc.com
Фото – bbc.com

Google видалив мільйони негативних відгуків про TikTok зі свого магазину Play Market після того, як рейтинг додатка знизився з 4,5 до 1,2 зірки. Про це повідомляє "Бабель" з посиланням на BBC.

Причиною падіння рейтингу стало відео індійського блогера Файзала Сіддікі, на акаунт якого підписані 13 мільйонів людей. У середині травня він опублікував відео, на якому бризкає в обличчя жінки рідиною. Наступний кадр – обличчя жінки з яскравим макіяжем, що нагадує шрами та синці від кислотних опіків.

Підписники вирішили, що рідина, яку хлопець виливає на дівчину, – це кислота, а ролик – пропаганда насильства над жінками.

Після шквалу критики блогер вибачився за своє відео, а TikTok видалив кліп. "Відповідно до політики, ми не допускаємо контенту, який загрожує безпеці інших людей, сприяє фізичному насильству або заохочує насильство над жінками", – заявили в TikTok.

Після того як критики блогера створили фейкові акаунти, щоб протестувати проти додатка в крамниці застосунків Play Market, у ситуацію втрутилася компанія Google. У компанії заявили, що вжили "коригувальних заходів": "Коли ми дізнаємося про випадки зловживання спамом, ми переглядаємо і вживаємо коригувальних заходів, щоб видалити невідповідні оцінки та коментарі".

Повідомляється, що Google видалив понад 5 мільйонів оцінок на одну зірку, але залишив багато з них. 

Liked the article?
Help us be even more cool!