ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Регіонал" вигнав з прес-конференції журналістку, бо йому не сподобався тон, яким вона поставила запитання

01.03.2013, 05:01

1 березня 2013 року у Кременчуці народний депутат від Партії регіонів Юрій Шаповалов вигнав зі своєї прес-конференції журналістку кременчуцької газети «Програма Плюс» Юлію Билину. Про це повідомила сама Юлія Билина, пише “Репортер”.

Прес-конференцію Шаповалов проводив з нагоди відкриття своєї громадської приймальні.

Вимогу залишити малий зал мерії, де проводилася прес-конференція, нардеп пояснив тим, що Юлія Билина поставила запитання «не таким тоном».

Журналістка вважає, що такий вчинок Шаповалова є більш ніж красномовною відповіддю на її питання щодо відкритості нардепа.

“Нардеп-регіонал Юрій Шаповалов вигнав мене зі своєї прес-конференції. Як пояснив нардеп, йому не сподобався тон, яким було поставлене запитання. Гадаю, цей жест був красномовною відповіддю на поставлене запитання”, - розповіла журналіст.

“А питання було таке: чому зустрічі з керівниками закладів освіти та медицини, які напередодні проводив нардеп, збиралися в режимі, таємному від журналістів телекомпанії "Візит" та газети "Програма Плюс". Мене цікавило: чи ініціатива "засекретити" зустріч належала самому Юрію Шаповалову, а чи керівникам галузей. Питання було поставлено після фрази нардепа "Я відкритий для всіх", - розповіла про обставини інциденту Билина.

Liked the article?
Help us be even more cool!