ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Reface запустив застосунок для створення проукраїнських мемів

19.04.2022, 12:20
Фото – Reface
Фото – Reface

Український AI-стартап Reface запустив безкоштовний застосунок “Мемомет”, який дозволяє створювати проукраїнські меми та смішні колажі, повідомляє Ain.ua

За допомогою нейромереж користувачі можуть легко вирізати об’єкт, людину чи голову з будь-якого зображення і перетворити їх на мем.

Також у застосунку є чимало готових шаблонів і об’єктів, до яких постійно додаватимуть нові. 

На думку розробників, меми рятують від тривожності. Це в команді стартапу помітили ще під час пандемії коронавірусу, коли користувачі Reface знімали стрес за допомогою розважального контенту.

“Війна ж в Україні показала не тільки те, яка сильна наша армія і народне єднання, але і те, що гумор – частина українського культурного коду, який ми пишемо просто зараз. Напевно, це перша війна у світі з такою кількістю мемів і цілющих жартів”, – коментує Дмитро Швець, СЕО Reface. 

“Наша продуктова візія – давати можливість звичайним людям, які не працюють у графічних редакторах і не мають спеціальних навичок, створювати актуальний контент у смартфоні за кілька хвилин”, – додав Іван Алцибєєв, CPO Reface.

Як створити мем у “Мемометі”: 

  1. Завантажити “Мемомет” в AppStore або Google Play.
  2. Завантажити зображення чи обрати із запропонованих. Технологія автоматично розпізнає людей / об’єкти та обріже їх.
  3. Змінити фон чи додати новий об’єкт на зображення.
  4. Придумати влучний підпис.
  5. Зберегти результат і поділитися ним у соцмережах або запропонувати свій мем Telegram-каналу “Мемомет”. Найкращі будуть опубліковані. 

Серед стандартних об’єктів у застосунку будуть як позитивні персонажі (Зеленський, Арестович, Кім), так і негативні (Путін, Лавров, Шойгу). Також будуть додані легендарні атрибути цієї війни – джавеліни, трактори, корабель – і локалізовані бекграунди для мемів: дорожні знаки, довгий стіл Путіна, автобусна зупинка в Чорнобаївці.

Liked the article?
Help us be even more cool!