ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Reface показує користувачам докази російських бомбардувань в Україні

27.02.2022, 13:02
Скриншоти ain.ua
Скриншоти ain.ua

Популярний мобільний застосунок Reface, який дозволяє змінювати обличчя на відео, розпочав масовану інформаційну компанію, щоб показати, що насправді відбувається в Україні через військову агресію з-боку РФ. Про це повідомляє ain.ua.

У застосунка близько 200 млн користувачів з усього світу. 

Reface надсилає користувачам з Росії та інших країн пуші та внутрішні повідомлення у додатку із закликом підтримати Україні, виходити на мітинги і вимагати від своїх урядів надавати війську, фінансову, гуманітарну підтримку українському народу, який наразі є “щитом для всього світу”, як висловився СЕО Reface Дмитро Швець.

 

При заході в застосунок демонструються банери з фотографіями зі зруйнованих російськими загарбниками цивільних об’єктів в українських містах, а також людей, які вимушені залишити свої домівки і ховатися у бомбосховищах. Відео підписані словами: “Це свідчення того, що Росія атакує мирне населення Києва! Зупиніть війну!”

Кожне відео, зроблене у Reface, відтепер поширюватиметься з тегом #standwithukraine та українським стягом.

 

Як повідомили в Мінцифрі, від Reface вже отримали понад 9 млн сповіщень у світі та 2 млн — у Росії. Поширення триває.

Кампанія вже спричинила хвилю обурення з боку російських користувачів, які масово ставлять Reface одиниці в App Store та Google Play, тим самим знижуючи рейтинги застосунка і його позиції у видачі. Швець закликав користувачів з активною громадянською позицією згуртуватися і допомогти його компанії повернути високі оцінки. Негативних оцінок набагато менше, ніж позитивних, і наразі рейтинг додатку в App Store все ще високий.

“Ми ризикуємо всім, ми вже отримали багато “одиниць”, але це нікчемна ціна у порівнянні з нашими життями та свободою”, – каже Швець.

Щоб підтримати компанію, перейдіть в App Store або Google Play та поставте 5 зірок Reface. Ви також можете додати коментар із закликом підтримати Україну у війні з Росією.

Раніше Reface оголосила, що розробляє алгоритм, який на базі даних супутників зможе швидко виявляти місця розташування ворожих військ. Компанія просить українців надавати свіжі супутникові знімки або ж контакти людей, які мають для них доступ.

Компанія закликала уряди держав надати Україні озброєння.

Liked the article?
Help us be even more cool!