ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакцію "Дніпра оперативного" протягом минулого тижня тричі "мінували"

Дніпровське онлайн-видання “Дніпро оперативний” тричі отримало повідомлення про нібито замінування редакції. 

Про це регіональній представниці ІМІ повідомила головна редакторка “Дніпра оперативного” Олеся Антошкіна. 

За її словами, повідомлення про нібито замінування надходили на редакційну пошту 15, 16 та 17 грудня.

“Нас втомили цими повідомленнями. Цього разу ми теж викликали поліцію, одного разу це було вночі – пів ночі на зв'язку, щоб це вирішити. Це вкотре було хибне повідомлення, але не викликати поліцію ми не можемо”, – сказала Олеся Антошкіна.

Такі повідомлення редакторка пов'язує з діяльністю росіян. 

Юрист ІМІ Роман Головенко пояснює, що такі дії можуть розглядатися як діяння за частиною 1 статті 345-1 Кримінального кодексу: погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо журналіста, його близьких родичів чи членів сім’ї у зв’язку з веденням цим журналістом законної професійної діяльності. Такі дії караються виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

У повідомленні Дніпровської міської ради також вказано, що нібито замінували станції метро в Дніпрі та декілька великих магазинів. 

Як повідомляв ІМІ, протягом цього року “Дніпро оперативний” декілька разів  отримував інформацію про нібито замінування редакції. Так, такі випадки були 9 серпня, 21 травня. Проте правоохоронці після перевірки вибухівку не знайшли.

Liked the article?
Help us be even more cool!