ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція "Полтавщини" заявляє, що поліція ігнорує їхні запити

30.06.2016, 15:11

29 червня у Полтаві журналісти онлайн-видання “Полтавщина” заявили, що Національна поліція приховує приховує результати переатестації поліцейських Полтавщини. Свою позицію редакція оприлюднила на сайті видання:

“Ми подали запит до МВС України з проханням надати перелік співробітників поліції Полтавщини, які не пройшли переатестацію. Після цього нам передзвонили з прес-служби МВС та запитали, чи зверталися ми до територіального відділу і здивувалися, коли почули, що там відповіли. Тому порекомендували звернутись до Національної поліції. У зв’язку з усім вищезазначеним 7 червня “Полтавщина” відправила запит до Національної поліції України з метою дізнатися результати переатестації співробітників ГУНП в Полтавській області. Втім, до сьогодні, жодної відповіді до редакції не надійшло”, – йдеться у заяві “Полтавщини”.

Того ж дня увечері, заявляє “Полтавщина”, відділ комунікацій ГУНП в Полтавській області опублікував інформацію про переатестацію співробітників управління, але їх запит залишили без уваги.

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Полтавській  області Юрій Сулаєв заявив регіональній представниці ІМІ в Полтавській області, що відповідь поліція надала.

“Відповідь Дарині Андріївні надана від 13.06.2016 за підписом Гаврика С.Ю. - начальника управління кадрового забезпечення. Крім того, в матеріалі є неточності. Зокрема, щодо мене. Я проходив атестацію в Києві 17 червня, а співбесіду з атестаційною комісією 22 червня в Полтаві, на вулиці Коваля, 3. До того ж атестація триває. Пройшли атестацію тільки 1-ша й 2-га категорія. Загалом це 291 особа. Попереду атестація третьої категорії. Ось такі справи. Щодо надання інформації, то завжди відкриті й готові до співпраці, але виключно в рамках законодавства. Остаточні результати атестування поліції Полтавщини будуть розміщені на офіційному сайті після завершення атестаційного процесу”, - зазначив Сулаєв.

Liked the article?
Help us be even more cool!