ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція “Чернігівського монітору” заявила про тиск на видання

07.06.2012, 04:02

6 червня 2012 року редакція інтернет-видання “Чернігівський монітор” розмістила на своєму ресурсі заяву про тиск на сайт.

“Останнім часом посилено поширюються чутки про те, що інформаційний ресурс “Чернігівський монітор” хтось купив або інвестував в нього гроші і тому має повне право диктувати та керувати, що має бути розміщене або не розміщено на сайті”, - йдеться у заяві редакції.

Водночас, як повідомляє чернігівський громадський інформаційно-аналітичний портал ПіК (Події і коментарі), у виборчому штабі одного з кандидатів  вирішили, що оскільки редакція сайту тісно співпрацює з їх кандидатом, то сайт повністю можна використовувати для політичних цілей.

“Засновники сайту відповідально заявляють, що “Чернігівський монітор” – це незалежний інформаційний ресурс і засновники його не змінювалися. Всі зобов’язання перед інвесторами та рекламодавцями на сьогодні повністю виконані. Так тільки про діяльність одного з головних інвесторів за останні вісім місяців роботи сайту було безкоштовно розміщено більше 150 інформаційних повідомлень, половина з яких на інших ресурси потрапила би лише як PR-інформація. Засновники інформаційного ресурсу “Чернігівський монітор” повідомляють всіх, що і надалі будуть проводити виважену інформаційну і рекламну політику”, - йдеться у заяві.

Як повідомляє ПіК, засновником  сайту «Чернігівський монітор» є Юрій Паперний -  радник чернігівського губернатора. Його також пов’язують з передвиборчою кампанією заступника голови ОДА Станіслава Прокопенко по 206 виборчому округу.

Liked the article?
Help us be even more cool!