ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Речниця Шмигаля: Прем’єр не розголошував жодної інформації про викривача

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль не розголошував жодної інформації про викривача, а подібні заяви керівника НАЗК є черговою маніпуляцією.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прессекретарка прем'єра Ольга Куришко.

За її словами, у вересні на урядовий портал відповідно до Закону України “Про звернення громадян” надійшло звернення громадян – працівників Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей про незадоволення роботою керівника комісії. Це звернення не було повідомленням про корупційні правопорушення та не містило будь-якої інформації про можливі факти корупційних дій, вказала вона.

“У зв’язку з цим звернення розглядалося та резолюція Прем’єр-міністра України готувалася Секретаріатом Кабінету Міністрів саме як до звернення громадян. Про що було повідомлено заявників”, – наголосила Куришко.

Також вона підкреслила, що “заяви керівника НАЗК, що прем’єр-міністр нібито розголосив інформацію про викривача, вважаємо черговою маніпуляцією напередодні закінчення терміну повноважень пана Новікова”.

Як повідомляв ІМІ, 11 січня НАЗК повідомило, що його голова Олександр Новіков склав протокол щодо Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля через розголос інформації про викривача, яка стала йому відома у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Liked the article?
Help us be even more cool!