ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Речник Ради Європи назвав неприйнятним конфлікт журналістів у ПАРЄ

01.02.2019, 10:05
Фото - ukrinform.ua

Керівник з комунікацій Ради Європи Даніель Холтген вважає неприйнятною ситуацію, яка виникла 24 січня між делегатами Парламентської Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), а також українськими і російськими журналістами. Про це він повідомив Укрінформу.

“Це неприйнятна та безпрецедентна ситуація. Такого ще ніколи не було. Усі журналісти отримали нагадування про правила акредитації та поводження в приміщенні Ради Європи”, - сказав Холтген, наголосивши, що це не офіційна позиція саме Ради Європи, а лише його особиста як директора з комунікацій організації.

Як повідомляв ІМІ, 24 січня в Парламентській Асамблеї Ради Європи телеведуча каналу “Росія 1” Ольга Скабєєва перебивала першого заступника голови Верховної Ради України Ірину Геращенко під час спілкування з українськими журналістами, що викликало невдоволення медійників. Зокрема, Сергій Сидоренко відштовхнув Скабєєву та сказав: “Не заважайте працювати!”

Пізніше головний редактор видання “Європейська правда” Сергій Сидоренко повідомив, що отримав від Ради Європи лист-попередження через те, що відштовхнув представницю російського телеканалу “Росія 1” Ольгу Скабєєву в ПАРЄ, і його можуть позбавити його акредитації, якщо такі дії матимуть місце знов.

Liked the article?
Help us be even more cool!