ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода очолить американський медіаменеджер Стівен Капус

Фото - radiosvoboda.org
Фото - radiosvoboda.org

Рада директорів медіакорпорації Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода призначила нового виконувача обовʼязків президента корпорації. Ним став медіаменеджер Стівен Капус, який раніше обіймав ключові посади на каналах CBS News та NBC News, повідомляє Радіо Свобода.

Стівен Капус має розпочати роботу з 1 січня 2024 року. Він змінить на посаді попереднього президента корпорації Джеймі Флая, який пішов у відставку цього літа. Наразі посаду тимчасово заміщає член ради директорів Джефф Ґедмін.

Капус буде виконувачем обовʼязків, доки його не затвердить на посаді консультативна рада з телерадіомовлення США. Сама ця рада має бути затверджена Сенатом Конгресу США.

Капус понад 40 років працює в журналістиці, продюсуванні та менеджменті медіа, з них понад 25 років – на керівних посадах. Розпочавши карʼєру діджеєм на невеликій радіостанції, до 2001 року він став виконавчим продюсером вечірніх новин на NBC, а у 2005 році був призначений президентом NBC News. Із 2014 року був виконавчим редактором на CBS News.

“Ми дуже задоволені, що Стів погодився очолити РВЄ / РС у такий важливий момент в історії компанії. Як відомий менеджер, він має і визнаний досвід у галузі індустрії новин, і глибоке розуміння місії нашої корпорації”, – сказала представниця ради директорів Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода Карен Корнблу.

Як повідомляв ІМІ, президент і генеральний директор Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода (RFE / RL) Джеймі Флай оголосив про свою відставку з 30 червня 2023 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!