ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Свобода почало приймати заявки на регіональну стипендіальну програму для журналістів

26.08.2022, 16:35
Фото – Станіслав Юрченко / Радіо Свобода
Фото – Станіслав Юрченко / Радіо Свобода

Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода почало приймати заявки на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2023 рік.

Заявки прийматимуть до 2 жовтня 2022 року. Переможців оголосять до 1 листопада.

Метою стипендії є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах "Східного партнерства" ЄС і Західних Балкан на підтримку свободи й незалежності ЗМІ.

Програма базується на місії Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини. Програма фінансується за кошт гранту посольства США в Чеській Республіці.

Переможців програми інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюватимуть повний робочий день, щоб виробляти контент для всіх журналістських платформ, та братимуть участь у редакційних дискусіях.

Програма триватиме з 4 січня до 31 серпня 2023 року. Вона охоплюватиме візит до офісу Радіо Свобода в Празі для додаткового професійного розвитку.

Учасники програми отримуватимуть щомісячну стипендію. У разі потреби стипендіатам нададуть житло.

Стипендіатами премії ставали Анастасія Магазова, Наталія Патрікєєва, Вікторія Жуган, Ольга Комарова, Михайло Штекель, Юлія Турчинська, Ірина Маслюкова.

Liked the article?
Help us be even more cool!