ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Свобода отримало нового президента

11.07.2019, 14:12
Фото – Courtesy Foto / Радіо Свобода

Джеймі Флай призначений на посаду президента і генерального директора Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода. Він обійме посаду 1 серпня, повідомляє Радіо Свобода.

“Розуміння Джеймі Флаєм геополітики, його відданість правам людини і широкі контакти у Вашингтоні і в усьому світі зробили його ідеальним кандидатом на посаду голови медіакорпорації. З його допомогою Радіо Свобода продовжить надавати високоякісний контент на всіх платформах у Східній Європі, Центральній Азії, Афганістані, Пакистані й Ірані”, – заявив голова правління Агентства США з глобальних медіа Кен Вайнштейн.

Флай – фахівець у сфері зовнішньої політики. Він працював у фонді Германа Маршалла в США. Раніше Флай працював в американському Конгресі, обіймав різні керівні посади в Раді національної безпеки і Міністерстві оборони США.

“Для мене велика честь очолити Радіо Свобода. Його співробітники завжди перебувають на передовій і надають незалежну інформацію своїй аудиторії. Я нетерпляче чекаю можливості приєднатися до цієї важливої місії”, – наголосив Флай, коментуючи своє призначення.

Попередній президент Радіо Свобода Томас Кент залишив посаду в жовтні 2018 року після дворічної роботи.

Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода – некомерційна медіакорпорація, яка поширює інформацію на різних платформах (інтернет, радіо, телебачення) для аудиторії в 22 країнах Східної та Південно-Східної Європи, Кавказу, Центральної та Південної Азії 26 мовами.

Радіо Свобода – це незалежна медіакомпанія, що фінансується коштом гранту Конгресу США через агентство США з глобальних медіа.

Liked the article?
Help us be even more cool!