ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Свобода до 10 жовтня приймає заявки на регіональну стипендіальну програму

06.10.2021, 10:00
Фото - Радіо Свобода
Фото - Радіо Свобода

Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода приймає заявки на стипендіальну програму Regional Reporting Fellowships на 2022 рік, повідомляє Радіо Свобода.

Документи прийматимуть до 10 жовтня 2021 року. Переможців оголосять до 15 листопада.

Метою стипендії є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах “Східного партнерства” ЄС та Західних Балкан на підтримку свободи та незалежності ЗМІ.

Програма базується на місії Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода сприяти незалежній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини й фінансується коштом гранту посольства США в Чеській Республіці.

Переможців програми інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюватимуть повний робочий день, щоб виробляти контент для всіх журналістських платформ, і братимуть участь у редакційних дискусіях.

Програма триватиме з 3 січня до 31 серпня 2022 року. Вона охоплюватиме візит до офісу Радіо Свобода в Празі для додаткового професійного розвитку.

Учасники програми отримуватимуть щомісячну стипендію. У разі потреби стипендіатам нададуть житло.

Стипендіатами премії ставали Анастасія Магазова, Наталія Патрікєєва, Вікторія Жуган, Ольга Комарова, Михайло Штекель, Юлія Турчинська.

Liked the article?
Help us be even more cool!