ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо "Голос Донбасу" стартує в цілодобовому ефірі з 1 липня

29.06.2016, 15:18

Донецька регіональна дирекція (філія) Національної телекомпанії України 1 липня запускає радіостанцію “Голос Донбасу”. Про це “Суспільному мовленню” повідомили в Донецькій філії НТКУ.

Радіостанція працюватиме в ефірі цілодобово. В ефірі транслюватимуться новини від спецкорів з різних куточків області, які оновлюватимуться щогодини, інформаційно-аналітичні програми про життя в Донецькій області, розмовні студії, музичні програми. “Ми будемо робити радіо, корисне для людей всього Донбасу. Наш пріоритет – конструктивний позитивізм”,  заявив  виконавчий директор Донецької філії НТКУ Віктор Підлісний.

Слухати оновлене обласне радіо першим часом можна буде на частоті УКХ-діапазону 67,34 МГц, а також на сайті www.dotb.dn.ua.

Обласне радіо на Донеччині не працювало понад два роки, відтоді, як потужності Донецької обласної державної телерадіокомпанії (нині – Донецької філії НТКУ) були захоплено бойовиками. У грудні 2015 року розпочалося тестове мовлення нової радіостанції “Голос Донбасу”, яка є складовою Донецької регіональної дирекції НТКУ. Планувалося, що повноцінне мовлення розпочнеться в лютому 2016 року. 7 червня 2016 року генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія анонсував протягом місяця повноцінний запуск радіостанції “Голос Донбасу”.

“Головне те, що нарешті ми маємо змогу відновити радіомовлення. Так, не всі перепони подолано – одразу вийти на повноцінне FM-мовлення не вдається, і ми змушені починати на ультракоротких хвилях. Проте, ми сповнені оптимізму. Упевнений, що вже найближчим часом вся область зможе почути позивні “Голосу Донбасу” і в FM-діапазоні”, зазначив Віктор Підлісний.

Liked the article?
Help us be even more cool!