ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Radio France Internationale створює українськомовну редакцію та шукає головреда

31.08.2022, 11:08
Фото – RFI
Фото – RFI

Французький суспільний мовник Radio France Internationale (RFI) уперше створює українськомовну мультимедійну редакцію та шукає головного редактора. Про це повідомив кореспондент RFI в Києві Стефан Сіоан, повідомляє “Детектор медіа”.

За його словами, посада передбачає роботу в Бухаресті, де вже частково сформовано команду, але загалом редакція базуватиметься і в Румунії, і в Україні.

“Ідеальний кандидат мусить мати українське громадянство (обов’язково) та мати досвід керування медіакомандою. Це ідеальна посада для творчої особистості, яка хоче згуртувати команду та експериментувати. RFI шукає ентузіаста із сильними управлінськими навичками, який може стати рушійною силою”, – розповів Стефан Сіоан.

Кандидат на посаду головного редактора повинен мати знання з міжнародних питань та здатність інтегрувати українські новини в регіональний (Центральна та Східна Європа) та європейський контекст.

Крім того, потрібен високий рівень англійської (знання французької буде плюсом). Майбутньому головному редактору обіцяють допомогти з переїздом до Бухареста.

RFI – це медіа, представлене в 150 країнах на 16 мовах. Українська буде 17-ю мовою мережі.

Щоб податися на вакансію, Стефан Сіоан пропонує писати йому в особисті повідомлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!