ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Радіо Донбас.Реалії" відновлює мовлення на хвилях Вільного радіо на Донеччині

31.08.2021, 16:36
Фото – mariupolrada.gov.ua
Фото – mariupolrada.gov.ua

Проєкт Радіо Свобода “Радіо Донбас.Реалії” з 1 вересня відновлює мовлення на хвилях Вільного радіо в Донецькій області: значно збільшиться радіус покриття, зокрема і на окупованій території Донбасу, повідомляє Радіо Свобода.

Отже, програму можна від завтра чути з Бахмута на частоті 91,5 мГц та Гірника на частоті 106 мГц, причому потужність передавача в Гірнику збільшилася з 1 до 2 кВт.

“Окрім сайту, Вільне радіо знову буде доступне в FM. Наша концепція передбачає більш ніж дев'ять годин мовлення на добу. В ефірі ми будемо розповідати про найважливіші події Донеччини й Луганщини, туристичний потенціал, історію регіону, досягнення, проблеми та перспективи. “Радіо Донбас.Реалії” звучатиме на наших хвилях у прямому ефірі, тож жителі зони покриття майже з усієї Донеччини можуть телефонувати в прямий ефір, висловити свою думку або поставити питання гостям”, – розповіла директорка ТОВ ТРК “Вільне радіо” Анастасія Шибіко.

Вільне радіо – створені волонтерами сайт і радіостанція, що базуються в Бахмуті та фінансуються коштом міжнародних донорів. Працюють на Донбасі з 2017 року.

Донбас.Реалії – проєкт Радіо Свобода для Донбасу та про Донбас по обидва боки лінії розмежування. Програма “Радіо Донбас.Реалії” виходить в ефір на хвилях станцій-партнерів “Пульс”, “Голос Донбасу”, “Громадське радіо”, “Вільне радіо” в будні із 17:00 до 18:00. Також програми доступні на YouTube та на сайті Радіо Свобода.

Як повідомляв ІМІ, з 9 серпня Громадське радіо через фінансову ситуацію тимчасово вимкнуло частину передавачів на Донбасі (з 10 передавачів 7 було вимкнено). Мовлення залишилося в Маріуполі (89,1), Краматорську (90,9) та Лисичанську (87,7).

Liked the article?
Help us be even more cool!