ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада звернулася до Путіна про звільнення Савченко і Сенцова

22.04.2015, 13:49

Верховна Рада України звернулася до президента Російської Федерації Володимира Путіна з приводу звільнення з ув'язнення народного депутата України Надії Савченко, українського режисера Олега Сенцова та інших громадян України, які перебувають на території Російської Федерації. За відповідну постанову 22 квітня проголосувало 249 народних депутатів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У постанові народні депутати закликають російського президента "звільнити з ув'язнення українську льотчицю, народного депутат України Надію Савченко, а також незаконно утримуваних громадян України на території Російської Федерації, в тому числі українського режисера Олега Сенцова, які були захоплені в полон на території України, перевезені на територію Російської Федерації і всупереч їх волі незаконно там утримуються ".

Також Рада просить Путіна використовувати весь свій вплив на незаконні збройні формування, який діють в окремих районах Донецької та Луганської областей України з метою негайно звільнити заручників і незаконно утримуваних осіб за принципом "всіх на всіх".

Liked the article?
Help us be even more cool!