ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада сьогодні вкотре спробує обрати омбудсмена

24.04.2012, 00:45
Сьогодні Верховна Рада розгляне призначення свого нового уповноваженого з прав людини і заслухає звіт Міністерства фінансів про виконання державного бюджету за 2011 рік.

Про це йдеться у порядку денному парламенту, передають Українські новини.

Парламент спочатку традиційно заслухає оголошення і заяви від фракцій, далі проведе процедуру складання присяги новими народними депутатами, а після цього перейде до обговорення призначення омбудсмена.

Порядком денним заплановано заслуховування на вечірньому засіданні з 16:00 звіту першого заступника міністрів фінансів Анатолія Мярковського про виконання держбюджету.

Крім цього, Рада розгляне в другому читанні законопроект №10281 про скасування одночасної подачі фізичними особами податкової декларації та декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру, яка передбачена законом "Про засади запобігання і протидії корупції".

Також заплановано розгляд законопроекту №7253, що передбачає спрощення процедури державної реєстрації партій, їх осередків та змін у їх статутних, програмних та інших документах.

Крім цього, порядком денним передбачається розгляд законопроекту №9753 про дозвіл проведення судових засідань у режимі відеоконференцій.
Нагадаємо, 15 березня Рада не змогла обрати Уповноваженого ВР з прав людини.За кандидатуру Валерії Лутковської проголосували 212 депутатів, а за правозахисника Євгена Захарова - 134.
Насьогодні є тільки одна кандидатура на посаду омбусдмена - Валерії Лутковської. Опозиція свою кандидатуру не висувала.
Liked the article?
Help us be even more cool!