ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада погодилась, аби Шевченко перейшов до Комітету з питань правової політики

13.04.2012, 03:19
Сьогодні Верховна Рада обрала народного депутата від Андрія Шевченка ("БЮТ-Батьківщина") членом Комітету з питань правової політики, увільнивши його від обов'язків члена Комітету з питань свободи слова та інформації.
 
Таке рішення парламент ухвалив, прийнявши 313 голосами постанову №10335 "Про внесення змін до постанови парламенту "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України шостого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації" (щодо кандидатури Шевченка А.В.).

Нагадаємо, 11 квітня у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про перехід Шевченка з Комітету з питань свободи слова та інформації в Комітет з питань правової політики.

Андрій Шевченко очолював Комітет ВР з питань свободи слова та інформації з 24 вересня 2010 року по 13 січня 2012 року. Зняти з цього поста його запропонувала перший заступник голови комітету Олена Бондаренко (Партія регіонів), оскільки він "не вміє працювати в колективі і приймає рішення, не радячись з членами комітету".
 
Liked the article?
Help us be even more cool!