ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада не змогла скасувати постанову про санкції щодо "112 Україна" та NewsOne

19.10.2018, 10:00
Фото - Радіо Свобода

18 жовтня Верховна Рада не набрала необхідної кількості голосів для скасування постанови про санкції до семи компаній, які володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна” та NewsOne, повідомляє “Детектор медіа”.

За проект постанови про скасування рішення Ради від 4 жовтня “Про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” проголосували 57 нардепів. Проект постанови відхилено.

Нагадаємо, 5 жовтня нардеп Юрій Павленко заявив, що “Опоблок” зареєстрував постанову, яка може скасувати звернення ВР до РНБО щодо санкцій, і цим вони заблокували підписання Парубієм ухваленого Радою документа. Голова Верховної Ради заявив, що не сумнівається, що парламент відхилить постанови про скасування звернення до РНБО щодо санкцій проти власників “112 Україна” та NewsOne.

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову, в якій пропонує Раді національної безпеки та оборони ввести санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів “112 Україна” і NewsOne.

Група народних депутатів зареєструвала цю постанову щодо двох телеканалів у відповідь на петицію щодо “припинення антиукраїнської діяльності телеканалів “112 Україна” та NewsOne.

Liked the article?
Help us be even more cool!