ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рада дозволила доправляти друковані ЗМІ споживачам Донбасу за пільговими тарифами

18.09.2018, 11:57
Фото - Радіо Свобода

Верховна Рада дозволила доправляти друковані засоби масової інформації споживачам Луганської та Донецької областей за пільговими тарифами.

За законопроект №8114 про внесення зміни до Закону України “Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів” (щодо протидії ворожій пропаганді та покращення інформаційного забезпечення громадян України, постраждалих внаслідок воєнних дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей, де органи державної влади України здійснюють свої повноваження) проголосувало 17 вересня у другому читанні та в цілому 235 народних депутатів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Мова йде про пільги для друкованих видань у складних для України територіях Донецької та Луганської областей. Цей закон покликаний дати можливість не піднімати тарифи Укрпошти з доставки друкованих видань, за пільговими цінами до споживачів Донецької і Луганської областей”, - заявила, представляючи законопроект, голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

Liked the article?
Help us be even more cool!