ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Припинив мовлення закарпатський телеканал “Сіріус”

03.02.2020, 11:41
Фото – фейсбук Сіріуса
Фото – фейсбук Сіріуса

В Україні припинив мовлення супутниковий телеканал “Сіріус” (Мукачево, Закарпатська область), який був зареєстрований у 2016 році, а став працювати в етері із 2017 року, повідомляє представник ІМІ в Закарпатській області. 

Станом на початок лютого картинка телеканалу недоступна в стрімінгових сервісах, немає трансляції і безпосередньо на офіційному сайті мовника. На сайті поява останньої новини датується 20 січня, на ютуб-сторінці останнє відео завантажено два тижні тому. На сторінці телеканалу у фейсбуку оновлення востаннє зафіксовано 21 січня.

Представник ІМІ в Закарпатській області зателефонував до компанії, де жінка, яка назвала себе колишнім директором компанії, категорично відмовилася від будь-яких коментарів і попросила нічого не писати про факт закриття та “залишити в спокої”. Своє ім’я жінка не назвала.

У вересні 2019 року місцеве інтернет-видання pmg.ua, посилаючись на власні джерела, повідомило, що в серпні всі авторські програми телеканалу закрито, практично весь колектив звільнено.

Проте принаймні до кінця 2019 року телеканал був в ефірі та випускав теленовини, а публічних заяв щодо звільнення від працівників телекомпанії не зафіксовано.

Як повідомляв ІМІ, юридична назва компанії – ТОВ “Сіріус Медіа Продакшн”, засновником якої, за даними аналітичної системи YouControl, є Роман Поворозник. Людина з таким іменем, за даними ресурсу rada.oporaua.org, була серед помічників депутата Віктора Балоги, власне через цей факт останнього називали реальним власником медіаресурсу.

ТОВ “Сіріус Медіа Продакшн” у 2016 році отримало від Нацради з питань телебачення та радіомовлення ліцензію на супутникове мовлення. Згідно з інформацією регулятора, канал мав формат культурологічно-просвітницький, а також сімейний та фільмопоказ. Чи відновить роботу телекомпанія – наразі невідомо.

Liked the article?
Help us be even more cool!