ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прихильники Шарія мітингували під "1+1"

05.07.2019, 10:55
Фото – detector.media

Близько 50 прихильників блогера Анатолія Шарія мітингували 4 липня біля офісу телеканалу “1+1” у Києві, повідомляє “Детектор медіа”.

Мітингувальники з червоними кульками та плакатами “Годі брехати” звинувачують телеканал у наклепі та поширенні брехні про блогера.

У коментарі виданню прихильники Шарія зазначили, що “1+1” в одному зі своїх стрімів назвав їх проплаченими без доказів та фактів.

“Ми тут не так за Шарія, як за себе. Минулого вівторка ми виходили на стихійну акцію, після чого на нас навішали ярлики, що ми за гроші. Я не погоджуюсь, мені не платили. Справа не в тому, що звинуватили Шарія, він не ідол. Ми тут не суто за нього, ми йдемо за ідею, ми однодумці”, – сказав один з протестувальників.

Як пише видання, на території офісу “1+1” також влаштували виставу. Під музику танцювали перевдягнені в костюми аніматори. Прихильники Шарія сказали, що це почалося ще до того, як вони прийшли.

Група “1+1 медіа” заявила, що організатори мітингу розподілили учасників за ролями: на прибічників Анатолія Шарія та “тітушок”, яких начебто найняла медіагрупа для розправи з мітингувальниками. Планування акції представники “1+1 медіа” відслідкували в telegram-каналі “Киев #ЯШАРЮ (чат)”.

“Ми переконані, що люди в здоровому глузді зрозуміють, що ми не маємо будь-якого відношення до жодних з двох груп вище цього “театру абсурду”, – йдеться в заяві “1+1 медіа”.

Також в “1+1 медіа” впевнені, що “акція носить політичний характер та спрямована на дискредитацію каналу в передвиборчій період”.

Як повідомляв ІМІ, 2 липня Центральна виборча комісія ухвалила рішення про реєстрацію кандидатами в народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради блогера Анатолія Шарія та колишнього главу Адміністрації президента Януковича Андрія Клюєва. 

24 червня ЦВК відмовила в реєстрації Анатолію Шарію та Андрію Клюєву. Причиною відмови в Центральній виборчій комісії назвали недотримання вимог Конституції та закону щодо проживання в Україні протягом останніх п’яти років на день проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року.

2 липня в Києві на майдані Незалежності відбулась акція “Терпіти більше не можна” проти рішення ЦВК про реєстрацію кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва та Анатолія Шарія.

3 липня голова Верховної Ради Андрій Парубій попросив Генеральну прокуратуру, Службу безпеки України та Державну прикордонну службу надати відомості щодо проживання протягом останніх п’яти років на території України Анатолія Шарія, Андрія Клюєва та Рената Кузьміна, які зареєстровані кандидатами в народні депутати.

3 липня Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати України Анатолія Шарія та Андрія Клюєва. 

Liked the article?
Help us be even more cool!