ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проєкт “Ковчег Україна” скаржиться на атаку на офіційний Youtube-канал

16.08.2021, 11:40
Фото: kovcheh.ua
Фото: kovcheh.ua

Проєкт “Ковчег Україна” повідомляє, що на їхній офіційний Youtube-канал здійснили диверсійну атаку, це начебто зробив один з адміністраторів каналу.

“Витерто усі наші відео, які мали по 300-400 тис переглядів, десятки тисяч коментарів вашої підтримки, наші інтерв'ю і документальний фільм про минулорічний проєкт, що має великий успіх”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ці показники були частиною звіту до Українського культурного фонду, тому керівник проєкту тепер не має чим звітувати.

“Хто знає, як професійно повернути втрачені відео, просимо писати в коментарях. Тому, хто врятує відео – всі книги видавництва Ковчег в подарунок”, – пишуть на Facebook проєкту.

Нагадаємо, у Києві 22 серпня до 30-річчя Незалежності України відбудеться фестиваль “Ковчег Україна: 10 століть української музики”.

Головною диригенткою і співавторкою концерту є Оксана Линів – перша жінка на посаді головного диригента Опери та філармонійного оркестру в місті Ґрац, засновниця і художня керівниця фестивалю LvivMozArt. 

Серед учасників фестивалю – Сергій Жадан, ДахаБраха, Хорея Козацька, Курбаси, молодіжний симфонічний оркестр України, хор “Дударик”, дівочий хор КДМЛ ім. М. Лисенка, солісти академічної музики Оксана Нікітюк та Назар Тацишин, співаки та співачки Джамала, Святослав Вакарчук, Юлія Саніна, Аліна Паш.

Концерт відбудеться на Михайлівській площі 22 серпня, початок о 21:00. Вхід вільний.

Liked the article?
Help us be even more cool!