ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проти директора "Блика" порушили справу за невиплату зарплати

17.05.2012, 05:20
Прокуратура Києва порушила стосовно директора ТОВ «Фрі Медіа Україна ГМБХ» - колишнього видавця групи друкованих видань «Блик» - кримінальну справу за фактом безпідставної невиплати заробітної плати в розмірі понад 1 млн. грн. (ч. 1 ст. 175 КК України – невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат), повідомляється на сайті прокуратури.
Встановлено, що упродовж півроку на підприємство надійшло 5 млн. грн., які директором використано не на виплату заробітної плати, а на інші потреби, як то оплату послуг телефонного зв’язку та інтеренету, утримання автотранспорту, на здійснення платежів за надання юридичної допомоги тощо, зазначили у прокуратурі.
Водночас, як розповіли «Телекритиці» колишні співробітники групи друкованих видань «Блик», кримінальну справу відносно їхнього директора Сергія Супруна було порушено ще 30 березня 2012 року, про що їх повідомила прокуратура міста Києва. За інформацією екс-співробітників «Блика», досудове слідство у справі, яке проводилося прокуратурою Шевченківського району міста Києва, вже завершено і наприкінці квітня справу було скеровано до суду. Слухання у справі, наскільки їм відомо, ще не призначено.
За словами колишніх співробітників групи друкованих видань, їх було скорочено 28 лютого, однак вони досі не отримали зарплату за чотири місяці (листопад-лютий), вихідну допомогу та компенсацію за невикористані відпустки. 16 травня їм на банківські картки надійшла частина заборгованості - близько 10%.
Liked the article?
Help us be even more cool!