ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прощання з Інною Кузнецовою в Києві відбудеться 27 вересня

Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

Прощання з Інною Кузнецовою, донедавна керівницею київського бюро Радіо Свобода, відбудеться 27 вересня о 12:00 у Михайлівському Золотоверхому соборі в Києві. Про це повідомили її рідні, пише Радіо Свобода.

Поховають її на Берковецькому цвинтарі.

Інна Кузнецова померла у Вільнюсі (Литва) 16 вересня після важкої й тривалої хвороби. 20 вересня в ритуальному залі Вільнюса відбулося прощання з нею. 

На церемонії були присутні рідні померлої, друзі та колеги з вільнюського бюро Радіо Свобода, литовські дипломати, які допомагали Інні під час її переїзду до Вільнюса на лікування.

Інна Кузнецова народилася в Києві 30 березня 1963 року. Закінчила факультет журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Працювала кореспонденткою, політичною оглядачкою Національного радіо, головною редакторкою Радіо Ера FM.

На Радіо Свобода працювала з 2009 року.

Виконувач обов’язків президента Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода Джеффрі Гедмін заявив, що глибоко засмучений смертю Інни Кузнецової.

“Її запам’ятають за лідерство, яке виявлялося багато в чому: у її відзначених нагородами репортажах, відданості відповідальним, незалежним медіа на її любій батьківщині, а також щирій турботі та постійному наставництві колег і молодших співробітників. Ми всі на Радіо Свобода будемо сумувати за Інною. Вона незамінна”, – сказав він.

За керівництва Інни Кузнецової бюро отримало премію імені Дейвіда Берка за висвітлення політичної кризи в Україні наприкінці 2013 і на початку 2014 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!