ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандисти РФ знімають на Донбасі постановні сюжети про обстріли ООС – розвідка

21.05.2019, 16:03
Фото – kp.ua

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, російське окупаційне командування на тимчасово окупованому Донбасі намагається через ЗМІ переконати населення в активізації бойових дій з провини української сторони. Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Максим Праута, повідомляє Укрінформ.

“Зросла інтенсивність розповсюдження у місцевих ЗМІ неправдивих та викривлених повідомлень зі звинуваченнями підрозділів Об’єднаних сил у порушенні режиму припинення вогню та обстрілах об’єктів цивільної інфраструктури. У такий спосіб російські пропагандисти намагаються переконати місцеве населення в активізації бойових дій з вини української сторони”, – сказав він.

Водночас до підготовки провокаційних матеріалів для введення в оману населення залучають пропагандистські знімальні групи, зокрема російського телеканалу “НТВ”. Вони в районах передових позицій та на контрольних пунктах в’їзду/виїзду активно проводять зйомки відеосюжетів про нібито дотримання режиму припинення вогню й виконання Мінських домовленостей з боку російсько-окупаційних військ.

Liked the article?
Help us be even more cool!