ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандистське ТБ Маріуполя показало сюжет про те, як окупанти викрадали дітей

В окупованому Маріуполі місцеве телебачення показало сюжет, у якому "начальник служби в справах сім’ї дітей" розповідає про скоєння "адміністрацією" злочинів проти прав дитини.

Відео поширив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в телеграмі.

"У ролику... пропагандистка вже відверто зізнається, що на початку окупації маріупольських дітей, батьки яких невідомі, викрали на "большую Россию" та віддали під опіку (злочин номер раз). Далі зрадник та злочинець Онацький досить детально розповідає, що інші 444 дитини без батьків у Маріуполі перебувають під опікою окупаційної влади (злочин номер два)", – написав Андрющенко.

У сюжеті колаборант зізнається, що з названої ним кількості дітей далеко не всі втратили батьків або близьких родичів: він визначає, хто з їхніх опікунів не спроможний виконувати свої обов’язки. 

Водночас "дитячий будинок", до якого Онацький планує перемістити дітей, ще на початку реконструкції.  

Нагадаємо, 7 березня 2023 року Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду виписала ордери на арешт на російського президента Володимира Путіна та уповноважену Офісу президента РФ з прав дитини Марію Львову-Бєлову. Вони звинувачуються в незаконній депортації населення (дітей) та незаконному перевезенні населення (дітей) з окупованих регіонів України до Російської Федерації.

Liked the article?
Help us be even more cool!