ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандистка з Луганська отримала відзнаку РФ за висвітлення війни проти України

Пропагандистка з Луганська, колишня співробітниця Луганської обласної телерадіокомпанії Олеся Потапова отримала грамоту від російського слідчого комітету. Про це йдеться на сайті російського слідкому.

Потаповій присудили друге місце в номінації “Лучшая работа по освещению деятельности Следственного комитета в ходе специальной военной операции (так росіяни називають війну проти України. – Ред.)”.

За даними представниці ІМІ в Луганській області, до 2014 року Олеся Потапова працювала редакторкою в Луганській обласній державній телерадіокомпанії, була журналісткою ранкової програми.

Олеся Потапова. Фото – пропагандистський ресурс ЛИЦ

З початком російсько-української війни у 2014 році Потапова підтримала окупантів і працює на російський пропагандистський ресурс РИА Новости. Разом з окупантами у 2022 році незаконно проникала до помешкань жителів міста Рубіжне. Це випливає з відео, яке РИА Новости оприлюднило в травні 2022 року. На ньому окупаційний голова Рубіжного Сергій Хортів у чужій квартирі, а Олеся Потапова поза кадром ставить йому запитання, зазначає регіональна представниця ІМІ.

Як повідомляв ІМІ, колишня співробітниця Луганської обласної державної телерадіокомпанії Надія Боровська долучилася до лав окупантів. Нині вона працює в окупаційному міністерстві внутрішніх справ на захопленій частині Луганської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!