ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандистка Скабєєва видала кадри з фільму 1899 року за відео з Єлизаветою II

16.09.2022, 14:40
Фото – скриншот з Youtube-каналу Early Cinema
Фото – скриншот з Youtube-каналу Early Cinema

В ефірі пропагандистського телеканалу “Россия 1” видали кадри з фільму 1899 року за відео з королевою Великої Британії Єлизаветою II, повідомляє The Insider. 

Так, у передачі “60 хвилин” показали відео, на якому нібито Єлизавета II в молодості кидає африканським дітям їжу прямо на землю, а вони її підбирають. Насправді пропагандисти показали роботу французького кінорежисера Габріеля Вейра 1899 року, який зняв фільм за 27 років до народження королеви.

Пропагандистка Ольга Скабеєва в передачі розповіла, що на кадрах Єлизавета ІІ в молодості, та додала, що африканці “не оплакуватимуть” смерть королеви, бо для них це “нагадування про гноблення і рабство”. “Для розуміння, що собою являла Єлизавета. На кадрах королева в молодості. Ось так вона годувала дітей з-поміж поневолених народів Африки. Подивіться на цю доброту, наче тваринам у зоопарку. Це відео втілює ставлення Заходу, зокрема англосаксів, до всіх у світі, крім себе”, – прокоментувала Скабєєва кадри.

На сайті Catalog Lumière опубліковано кадр зі знятого Габріелем Вейром матеріалу в протектораті Аннам у період французької колонізації Індокитаю (нині територія В'єтнаму). На кадрах показано, як дві жінки – дружина і дочка генерал-губернатора Поля Думера, який потім обійняв пост президента Франції (1931–1932 рр.), кидають гроші місцевим дітям.

Liked the article?
Help us be even more cool!