ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пропагандист із Луганська Гліб Бобров повідомив, що дістав поранення під час вибухів

Колишній луганський журналіст, а нині проросійський пропагандист, який очолює окупаційну “Спілку письменників ЛНР”, Гліб Бобров повідомив, що дістав легкі поранення, а його квартира пошкоджена.

Про це він розповідає на відео, яке оприлюднив пропагандистський сайт ЛИЦ, де працює Бобров.

Гліб Бобров. Фото – пропагандистський ресурс pravda-nn.ru

Його квартира в 15-поверхівці в Луганську сьогодні, 7 червня, потрапила під обстріл під час вибухів. 

Бобров сказав, що осколки з вікон потрапили йому в руху та вухо.

Краєвид з вікна квартири Гліба Боброва. Фото – скрін із пропагандистського сайту ЛИЦ

Як зазначає представниця Інституту масової інформації в Луганській області, 2008 року Гліб Бобров випустив роман “Эпоха мертворожденных” про гіпотетичну громадянську війну в Україні. Після нападу Росії на Україну у 2014 році цей роман у сепаратистських колах називали пророцьким.

Зокрема, зі згадки про цей роман у 2014 році починається інтерв'ю Гліба Боброва колишньому українському журналістові, а нині пропагандисту РИА Новости Олександру Чаленку.

У тому ж інтерв'ю 2014 року Бобров  зазначив:

“До ідеї створення Новоросії я ставлюся з величезною надією. Вважаю, що це найбільш логічний та правильний сценарій. Україна як проєкт не відбулася – сьогодні це вже аксіома. За 23 роки “незалежності” повністю деградувала економіка. ЖКГ країни амортизовано більш як на 90%. Будуються лише торговельні та розважальні центри – грошові соковитискачі. Відповідно, країна розграбована: все, що можна було “нацарювати”, вивезено за кордон – сукупний державний борг становить понад 37 мільярдів доларів США. У галузі культури, науки та мистецтв – повний нуль”, – сказав Бобров. 

Фото скрін із пропагандистського ресурсу РИА Новости

У тому ж інтерв'ю Бобров стверджував, що “Новоросія не має замикатися землями Донбасу, Луганською та Донецькою республіками”.

У березні 2024 року Бобров заявив, що пам'ятник Тарасові Шевченку є “маркером української ментальної окупації”, який треба знести. Його медіа запустило опитування щодо цього. Більшість опитаних думки Боброва не поділила.

Фото скрін "Реальної газети"

Нагадаємо, у Луганську 7 червня пролунали вибухи. Партизанський рух АТЕШ повідомив про влучання в нафтобазу, а окупанти у своїх телеграм-каналах пишуть про влучання в багатоповерхівки.

Liked the article?
Help us be even more cool!