ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Prometheus запустив курс про доступ до публічної інформації

26.01.2017, 13:43

Освітня платформа Prometheus відкрила реєстрацію на чотири нові курси “Публічні закупівлі для бізнесу” від Міністерства економічного розвитку та торгівлі, “Доступ до публічної інформації”, створений за підтримки Ради Європи, “Як ефективно спланувати та провести діалог” від Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні та “Цифрові комунікації в глобальному просторі”. Про це повідомляється на сторінці Prometheus у Фейсбук.

Курс “Публічні закупівлі для бізнесу” від Міністерства економічного розвитку та торгівлі та Проекту ЄС “Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС” розповість про все, що необхідно знати бізнесу, щоб почати успішно працювати на ринку публічних закупівель.

Курс “Доступ до публічної інформації” допоможе дізнатися, до кого і як звертатися за публічною інформацією, і розібратися, у якому випадку розпорядник інформації має право відмовити.

Курс “Як ефективно спланувати та провести діалог” буде цікавий та корисний тим, кому потрібно покращити майстерність ведення колективних обговорень або важливо зробити більш ефективною свою активну громадську діяльність.

КурсЦифрові комунікації в глобальному просторі” спрямований на поширення знань про інформаційні технології серед усіх нефахівців, які не мають базових навичок технічного спрямування, але прагнуть навчитись працювати в сучасному інформаційному середовищі.

Liked the article?
Help us be even more cool!