ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокурор Криму доручив перевірити, чи законно журналістам ТРК "Чорноморська" відмовили у порушенні справи

11.04.2012, 05:30
Прокуратура м. Сімферополя перевірить законність відмови у порушенні кримінальної справи за заявою журналістів ТРК "Чорноморська" про перешкоджання журналістській діяльності, повідомляється на сайті прокуратури АР Крим.

Відповідну перевірку доручив здійснити заступник Генерального прокурора України - прокурор АР Крим В’ячеслав Павлов.

Згідно повідомлення, прокуратура м. Сімферополя перевірить обґрунтованість прийнятого рішення про відсутність підстав для вжиття заходів прокурорського реагування у зв'язку з інцидентом, що мав місце 30 березня ц.р. у ході зйомки журналістами ТРК «Чорноморська» сюжету про виконання судового рішення.

Про результати перевірки громадськість буде додатково поінформовано.

Нагадаємо, 30 березня знімальній групі ТРК «Чорноморська» під час виконання редакційного завдання перешкоджали троє молодих людей. Дільничний міліціонер Володимир Телятников, який став свідком події, ніяк не відреагував на напади на журналістів, заявивши, що нічого не бачив. Олена Попова написала заяву про напад в Залізничний райвідділ міліції, де детально описала бездіяльність співробітника міліції. Заяву було прийнято, зареєстровано і в той же день передано в прокуратуру Залізничного району.

Прокуратура Залізничного району Сімферополя відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів ТРК «Чорноморська».
 
Liked the article?
Help us be even more cool!