ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура таки вирішила не заводити справу за фактом перешкоджання журналістам ТРК "Чорноморська"

01.06.2012, 02:55

Після додаткової перевірки інциденту, пов'язаного з перешкоджанням законній професійній діяльності журналістів Чорноморської телерадіокомпанії 30 березня 2012 року, прокуратура Сімферополя ухвалила рішення про відмову в порушенні кримінальної справи. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Криму Наталя Борякіна, пише “Аргументы недели - Крым”.

«Прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи», - сказала Бояркіна.

Нагадаємо, 30 березня в Сімферополі в одній з багатоповерхівок, розташованих на вулиці Героїв Сталінграда, співробітники Відділу державної виконавчої служби виконували рішення суду щодо підселення в квартиру ще одного мешканця.

При цьому невідомі молоді люди перешкоджали роботі журналістів Чорноморської телерадіокомпанії, які висвітлювали подію. Дільничний інспектор міліції Володимир Телятников, який весь цей час був поруч, ніяк не відреагував на перешкоджання журналістам.

«В одну з квартир за рішенням суду вселялася жінка. Ми приїхали на зйомки, перед під'їздом троє молодих людей перед нами зачинили двері на кодовий замок. Після того, як нам вдалося потрапити всередину, вони перегородили нам шлях на сходи, стали хапати за руки і камеру. Я кричала, щоб нас пропустили, що вони не мають право так себе поводити. З криком і боєм ми все ж добралися до другого поверху. Там біля квартири перебував дільничний. На моє запитання, чому він ніяк не відреагував на крики, на перешкоджання журналістській діяльності і не вжив жодних заходів, мені просто сказали, що нічого не бачив, нічого не чув», - розповіла журналіст ТРК Олена Попова.

У квітні прокуратура Залізничного району Сімферополя відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів Чорноморської телерадіокомпанії.

Однак після цього заступник Генерального прокурора України - прокурор Криму В'ячеслав Павлов доручив прокуратурі Сімферополя перевірити законність відмови у порушенні кримінальної справи за заявою журналістів ТРК "Чорноморська" про перешкоджання журналістській діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!