ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура порушила справу щодо побиття журналістки ICTV

14.05.2012, 02:07
4 травня прокуратура Печерського району м. Києва порушила кримінальну справу щодо конфлікту між журналісткою ICTV Тетяною Третяк і піар-менеджером паблісіті-агенції «Secret Service» Олександром Кажияном, що стався 16 березня 2012 року у київському клубі Crystal Hall, повідомляється на сайті прокуратури Києва.
Справу порушено за фактом нападу та умисного нанесення легких тілесних ушкоджень журналістці (ч. 1 ст. 125 КК України).
Водночас прокуратура скасувала постанову Печерського РУГУ МВС України про відмову в порушенні кримінальної справи і вважає її незаконною. Проведення досудового слідства доручено Печерському РУГУ МВС в м. Києві.
Нагадаємо, 16 березня у столичному клубі «Crystal hall» стався конфлікт між піар-менеджером паблісіті-агенції «Secret Service» Олександром Кажияном та знімальною групою каналу ICTV (репортером програми «Козирне життя» Тетяною Третяк, репортером програми «Максимум в Україні» Русланом Тарасовим та оператором Артуром Пудаком). Олександр Кажиян напав на Тетяну Третяк, підловивши її в коридорі і завдавши їй тілесних ушкоджень (синці, забої кистей рук та вивихи пальців на руках).
Раніше Олександр Кажиян повідомив, що конфлікт виник через те, що журналістка, порушивши домовленість з піар-менеджмером, ставила некоректні запитання особистого характеру співаку Максу Барських і його продюсеру Алану Бадоєву.
Liked the article?
Help us be even more cool!