ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура організувала перевірку щодо оприлюдення персональних даних закарпатської журналістки

18.09.2012, 02:18

Прокуратура Ужгорода 17 вересня організувала перевірку щодо незаконного оприлюднення

персональних даних журналістки Вікторії Рижової в газеті Ужгродської міської ради та виконкому «Ужгород». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

З відповідним зверненням Рижова звернулась до прокуратури міста.

Рижова трактує дії, вчинені міською радою та редакцією газети «Ужгород», як ознаки перешкоджання її професійній діяльності журналіста через спонукання відмовитись від  розпочатого журналістського розслідування та подальшого залякування її та її  родини через оприлюднення адреси проживання, особистих фото та електронної адреси, тощо.

Нагадаємо, 15 вересня 2012 року в комунальній газеті «Ужгород» № 34 (678) та на сайті www.7dniv.info, що пов’язують з родиною Погорєлових (родина мера Ужгорода - ред.), були опубліковані без згоди журналістки Вікторії Рижової її персональні дані. Зокрема, адреса місця проживання; особисте фото; електронна адреса.

Закарпатські журналісти опублікували відкрите звернення до міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, у якому вимагають утриматись від будь-яких проявів зневаги та втручання у професійну діяльність журналістів, в тому числі практики опублікування персональних даних журналістів.

Mukachevo.net

Liked the article?
Help us be even more cool!