ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура оголосила про підозру мешканцю Маріуполя, що напав на журналістів "Сігми"

23.10.2019, 10:41
Фото – скриншот із відео "Сігми"
Фото – скриншот із відео "Сігми"

Прокуратура міста Маріуполя повідомила про підозру місцевому мешканцю, який перешкоджав знімальній групі телеканалу “Сігма”. Про це повідомляється на сайті прокуратури Донецької області.

Підозру повідомлено в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів").

Як встановило слідство, у серпні 45-річний чоловік побачив на території розважального закладу в Центральному районі Маріуполя 21-річного журналіста, який вів відеознімання.

"Будучи невдоволеним з цього приводу, відвідувач став виганяти журналіста з приміщення, та коли той вийшов на вулицю, наздогнав його, повалив на землю та завдав кілька ударів рукою. Під час бійки відеокамера випала з рук оператора на землю та зазнала технічних ушкоджень, і тільки втручання перехожих, які викликали на місце правоохоронців, зупинило неправомірні дії відвідувача", – йдеться в повідомленні.

Загальна сума збитків, заподіяних телеканалу, становить близько 18 тис. грн. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв ІМІ, 16 серпня в Маріуполі невідомий чоловік напав на знімальну групу телеканалу “Сігма”. Зокрема, збив з ніг оператора Нестора Бондаренка та почав лупцювати. Унаслідок нападу було пошкоджено професійну техніку.

Liked the article?
Help us be even more cool!