ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу Володимиру Скачку

06.03.2019, 15:13
Фото - Youtube

Прокуратура АР Крим повідомила про підозру особі, яка закликала до вчинення дій для зміни меж території України. Про це повідомляється на сайті прокуратури АРК.

Згідно з інформацією, 5 березня під час досудового розслідування в кримінальному провадженні за фактом розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення умисних дій з метою зміни меж території України працівники прокуратури та СБУ провели обшук за адресою мешкання громадянина України.

“Під час обшуку було виявлено та вилучено низку матеріалів антиукраїнського спрямування, які, починаючи з 2014 року, розповсюджувались в українських та російських ЗМІ, у тому числі і ті, що містять заклики до вчинення дій, спрямованих на зміну меж території України, та ряд предметів із символікою держави-окупанта, що пропагує окупацію півострова”, - повідомляє прокуратура.

Особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 110 КК України ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України").

Найближчим часом, зазначає прокуратура, до суду буде спрямовано клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Як повідомляв ІМІ, 5 березня Служба безпеки України провела обшук у квартирі автора ресурсу “Антифашист” Володимира Скачка в межах досудового розслідування в кримінальному провадженні щодо осіб, пов’язаних з антиукраїнською діяльністю російських державних медіаструктур в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!