ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура Житомира взялась за справу щодо депутата, який вихопив у журналістки телефон

08.05.2015, 15:47

Прокуратура Житомира контролює розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 296 (Хуліганство) КК України, яке пов'язане з діями в будівлі суду депутата Житомирської міськради, першого заступника голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайла Пухтаєвича щодо журналістки телеканалу 112 Олени Галагуз, повідомляє Житомир.info.

Редакція Житомир.info отримала запит з прокуратури з проханням надати відеозйомку “подій, який відбувалися в Королівському районному суді м.Житомира 07.05.2015 під час судового засідання за звинуваченням Пухтаєвич М.Г. і після нього”.

В прокуратурі нагадали, що в міліцію звернулася журналістка каналу “112” Олена Галагуза. На своїй сторінці у Фейсбук 7 травня вона написала, що депутат Пухтаєвич вихопив у неї телефон, на який вона записувала відео, і кинув на підлогу в приміщенні суду.

Видання нагадує, що у Королівському суді Житомира проходять слухання кримінального провадження за звинуваченням у шахрайстві в особливо великих розмірах та підробці документів організованої злочинної групи, до якої, за версією слідства, входить Михайло Пухтаєвич.

Як повідомляв ІМІ, 7 травня у Житомирі підсудний депутат Житомирської міської ради, перший заступник голови Луганської цивільно-військової адміністрації Михайло Пухтаєвич вихопив у журналістки телеканалу 112 Олени Галагуз телефон і жбурнув його на сходи. Інцидент стався після чергового слухання суду про автомобільне шахрайство, де підсудним є Пухтаєвич.

Liked the article?
Help us be even more cool!