ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура хоче дізнатися, як Усов передавав телефон у СІЗО

17.05.2012, 04:03
Прокуратура Києва викликала на допит журналіста Костянтина Усова, автора фільму про Лук'янівське СІЗО, щоб дізнатися обставини передачі мобільного телефону на територію ізолятора. Про це 16 травня розповів прокурор Києва Анатолій Мельник журналістам.
"З метою повноти проведення досудового слідства ми хочемо допитати журналіста Усова щодо обставин передачі мобільного телефону на територію ізолятора", - уточнив прокурор.
Він зазначив, що прокуратура провела перевірку за фактами зловживань у Київському СІЗО, які містилися в знятому журналістом каналу ТВі фільмі.
За словами прокурора, вже встановлена посадова особа Київського СІЗО - офіцер пенітенціарної служби, якому пред'явлено звинувачення за службову недбалість.
Мельник зазначив, що прокуратура Києва звернулася на телеканал щодо виклику на допит журналіста, оскільки у відомстві не знали, де він знаходиться і не могли з ним зв'язатися.
Прокурор сказав, що, за наявною у нього інформацією, журналіст Усов знаходиться в даний час в США.
"Ми почекаємо, поки він повернеться, допитаємо його і направимо справу до суду", - підсумував Мельник.
Нагадаємо, журналіст Усов зняв в цьому році документальний сюжет про неналежні умови утримання ув'язнених у Київському слідчому ізоляторі.
Liked the article?
Help us be even more cool!