ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Програму Коротича з Януковичем закрили після запитання про Тимошенко

18.02.2013, 00:00

Журналіст, екс-ведучий проекту «Вечори з Віталієм Коротичем» Віталій Коротич розповів, що цикл його інтерв`ю з президентом Віктором Януковичем припинився після запитання про ув`язнення Юлії Тимошенко. Про це він розповів в інтерв'ю журналу "Афіша".

"Було п'ять передач. Повинно було бути більше, але під час п'ятої я сказав: "Слухайте, Вікторе Федоровичу, якого біса сидить Тимошенко? До неї ж в чергу стоять посли, президенти, а вона сидить. Випустіть її! Що це таке взагалі?!" Він якось зам'явся, щось почав пояснювати... Я кажу: "Значить так, обговорюється питання, чи можна відправити на лікування в Німеччину або в Швейцарію - це важко? А то у вас люди стільки накрали, що вони можуть собі по клініці купити, всю Швейцарію!", - розповів Коротич.

При цьому він додав, що після передачі у нього виник конфлікт із тодішнім радником президента, керівником головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента Ганною Герман.

"Закінчився запис, і його ця ідеологиня, помічниця з ідеології Ганна Герман, як почала волати: "Як ви не розумієте? Ви в яку політику лізете? Ви не розумієте, що ви робите!" Я послав її на хер, і з тих пір мене більше на цю передачу не запрошують", - сказав журналіст.

"Але у всіх випадках треба залишатися собою. І з Віктором Федоровичем ми дуже добре налагодили відносини, пару раз з ним вже після тих передач посиділи просто по душах, пообідали. І залишилася репутація", - додав він.

Нагадаємо, програма «Вечори з Віталієм Коротичем» виходила на Першому національному каналі, починаючи з 24 серпня 2011 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!