ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Припинила вихід газета "Команда", яка належить Курченку

21.12.2016, 12:59

Відсьогодні припинила вихід спортивна газета “Команда”. Про це повідомляється на сайті газети.

“Сьогодні повинен був бути надрукований черговий номер газети “Команда”. Але, як нам стало відомо, керівники “Українського медіа холдингу” прийняли рішення припинити вихід газети. Журналістам видання в ультимативній формі запропонували написати заяви на звільнення”, - йдеться у повідомленні редакції.

Видання нагадує, що “Український медіа холдинг належить бізнесменові з оточення Віктора Януковича - Сергію Курченку.

Також редакція зазначила, що у газети “Команда” кілька засновників, але представники Курченка не змогли знайти з ними спільну мову щодо розвитку газети.

Газета “Команда” безперервно видавалася з березня 1995 року.

Як повідомляв ІМІ, Сергій Курченко придбав “Український медіа холдинг” у 2013 році. 5 листопада 2013 року власник групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко і засновник, президент UMH group (“Український медіа холдинг”) Борис Ложкін оголосили про дострокове закриття угоди з купівлі компаніями Курченка 99,9% акцій UMH group. Одразу після цього 14 працівників сайту й журналу “Forbes Украина” подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання.

Сергій Курченко перебуває у міжнародному розшуку. В Україні його звинувачують у тому, що він створив і безпосередньо здійснював керівництво злочинною організацією, діяльність якої нанесла збитків державі у нафтогазовій та банківській сферах на загальну суму близько 5 млрд гривень.

Фото - обкладинка останнього номера “Команди”, який вийшов друком.

Liked the article?
Help us be even more cool!