ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" спростував інформацію про обшуки в офісі

01.07.2019, 16:19
Фото – YouTube

Телеканал “Прямий” заявляє, що інформація про обшуки на телеканалі, які нібито проводять правоохоронці через відмивання коштів, не відповідає дійсності. Про це повідомляється на сайті каналу.

“Зазначимо, правоохоронців наразі на телеканалі немає. Знімальна група “Прямого” уже поїхала до Державного бюро розслідувань (ДБР). Будь-яке втручання в роботу каналу будемо вважати наступом на свободу слова”, – йдеться в повідомленні.

Раніше ексчиновник часів Віктора Януковича Андрій Портнов у своєму Telegram-каналі повідомив, що на “Прямому” відбувається вилучення документів правоохоронцями у справі щодо відмивання коштів і легалізації акцій телеканалу через Кіпрську компанію.

Як повідомив ведучий Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі, “приїжджали в “Парус” представники ДБР, до них спустився юрист “Прямого” і віддав бухгалтерські документи, які і так є в Податковій. Ніяких вилучень, ніяких обшуків”.

Слідчі Державного бюро розслідувань не проводили обшуки на телеканалі “Прямий”, повідомила Укрінформу речниця ДБР Анжеліка Іванова.

“Слідчі ДБР не проводять там сьогодні виїмку документів та обшуки”, – сказала вона.

Liked the article?
Help us be even more cool!