ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент CNN подав у відставку через приховування службового роману

03.02.2022, 11:10
Фото – СNN
Фото – СNN

Президент телеканалу CNN Джефф Цукер оголосив про відставку через приховування інформації про стосунки з колегою.

Про це йдеться в опублікованій телеканалом заяві Цукера, повідомляє LB.ua з посиланням на BBC.

Про службовий роман стало відомо через розслідування діяльності Кріса Куомо – колишнього ведучого телеканалу, брата ексгубернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо.

“На CNN мене запитали про відносини за взаємною згодою з моєю колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що останніми роками ці відносини розвивалися. Я повинен був розкрити, коли вони почалися, але я не зробив цього. Я зробив помилку. У зв'язку з цим сьогодні я йду у відставку”, – йдеться в заяві Цукера.

“Я вдячний тисячам неймовірно талановитих працівників, які допомогли зробити (роботу в CNN. – Ред.) такою радістю для мене і таким успіхом для всіх нас. Я бажаю всім лише найкращого в майбутні роки”, – написав Цукер.

У заяві Цукера не було названо колегу, з якою він мав стосунки, але CNN повідомив, що йдеться про Еллісон Голласт, виконавчу віцепрезидентку мережі та директорку телеканалу з маркетингу, яка залишається працювати на каналі.

“Ми з Джеффом були близькими друзями та професійними партнерами понад 20 років. Нещодавно наші стосунки змінилися під час Covid. Я шкодую, що ми не розкрили це в потрібний момент”, – сказала Еллісон Голласт.

Джефф Цукер приєднався до CNN 2013 року. Під його керівництвом він побив рекорди з аудиторії у 2020 році й у січні 2021 року отримав найбільшу кількість глядачів у своїй історії – частково внаслідок штурму будівлі Капітолія США 6 січня.

Liked the article?
Help us be even more cool!