ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент Радіо Свобода Томас Кент залишає посаду

02.10.2018, 12:26
Фото - скриншот з відео Радіо Свобода

Президент корпорації Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода Томас Кент оголосив, що з 1 жовтня залишає посаду після дворічної роботи. Про це йдеться в його прощальному зверненні, повідомляє Радіо Свобода.

За його словами, результатом роботи стало рішуче посилення боротьби з дезінформацією й екстремістською пропагандою в країнах Східної Європи, на Балканах, у Центральній Азії.

“Для мене було честю керувати Радіо Свобода, важливим джерелом професійної й неупередженої журналістики в країнах, яким ми служимо. Я йду з почуттям вдячності до всіх співробітників корпорації за їхню відданість виконанню нашої місії і особливо – наших кореспондентів, які працюють у складних регіонах світу”, – йдеться у прощальному зверненні Кента.

У період роботи корпорації під керівництвом Томаса Кента інтенсивно розвивався російськомовний телеканал “Настоящее время”, що виходить в ефір у низці країн колишнього Радянського Союзу. Зросла загальна аудиторія Радіо Свобода – з 26 до 31 мільйона читачів, слухачів і глядачів на тиждень.

Томас Кент очолив Радіо Свобода у червні 2016 року – після 44-річної кар’єри журналіста і редактора в агентстві Associated Press. Свого часу він очолював Московське бюро агентства AP.

Наступник Томаса Кента на посаді президента Радіо Свобода поки що не призначений.

Liked the article?
Help us be even more cool!